FlexiSPY BlackBerry Spy Phone Spy Software bën njerëzit të Smarter

software i ri spyphone converts BlackBerry Smartphones në telefonat spiun me një koleksion të jashtëzakonshëm të karakteristikave. ndërpres Call (tap telefon) është shtuar kontrolli "thirrje spiun" për mikrofon largët, GPS, SMS, e-mail, dhe thirrjen e kapur hyni dhe arkivimit.

Spy Phone Mobile Spy Phone Software PËR QARKULLIM TË MENJËHERSHËM
2 nëntor 2009 - track Mbajtja e të rinjve në rrezik dhe bashkëshortët e pabindur, apo kërcënimet hetimin e brendshëm nga të punësuarit nuk ka qenë kurrë e lehtë. FlexiSPY Ltd tani përfshin ndërpres "industri-parë" thirrje - trokitje e lehtë telefonike aftësinë për paketën e njohura e tyre të telefonit spiun software për smartphones BlackBerry. FlexiSPY BlackBerry PRO-X lejon përdoruesit të monitoruar komunikimet në fshehtësi të telefonisë mobile me qasje të lehtë web-based për informacion. Software spyphone mund të blihen online, shkarkuar, dhe instaluar direkt në BlackBerrys në një çështje e minuta. Ajo është mbështetur nga shërbimi ndaj klientit të plotë dhe një 10-ditore të pakushtëzuar 100% garanci para mbrapa.

Nëse keni nevojë për të kapur email dërguar nga BlackBerry, atëherë ju duhet FlexiSPY PRO-X. Ai e bën atë që asnjë tjetër software celular spiun mund. Kjo automatikisht të dhënat e të gjitha emailet hyrëse dhe dalëse, mesazhet SMS, thirrje shkrimet dhe gjurmët vendin e pajisjes. Ajo pastaj Ngarkimet më këto shkrimet nëpërmjet GPRS ose WiFi lidhje me një distancë priti server. Për të fituar hyrje dhe mundësi të veprimtarisë telefon, përdoruesit e regjistruar thjesht hyni në llogarinë e tyre nga çdo lidhje të internetit, duke përfshirë edhe smartphones të tjera. vend tregon GPS në një hartë me opsionet për ndjekjen në kohë reale apo histori pozicion. Software spyphone punon në të dy rrjetet GSM dhe CDMA, megjithatë CDMA nuk e mbështet thirrjen zënie zëri.

FlexiSPY PRO-X tiparet ekskluzive të përfshijë në kohë reale thirrje kontrollit zë të kapur dhe të largëta për të fshehtë të kthehet në mikrofonin e telefonit dhe të dëgjoni rrethinat. informacion kapur përfshin edhe emrin e njerëzve nga libri i adresave telefonin e kontaktit. Telefonin celular spiun software "përfshin të shumta kontrollit të të dhënave dhe funksionet caktimin, kohëzgjatjen e saktë thirrje, dhe email relaying të dërgon në Qendër kopjet e-mail të synuar për llogaritë e zgjedhura-mail.

FlexiSPY është i lartë me cilësi software spiun, dhe kjo është në dispozicion për të blerë shkarkime online dhe direkt në smartphones.

Rreth Ltd FlexiSPY
FlexiSPY është lider tregu në hartimin dhe zhvillimin e telefonit celular monitorimit të programeve të, të konsumit të korporatave dhe qeveria e tregjeve, dhe është e vetmja kompani që ofron cross-platform zgjidhje për BlackBerry, iPhone, Mobile Windows, dhe Nokia-Symbian.FlexiSPY qëndron prapa tyre Produktet me shërbimin e konsumatorëve të vërtetë dhe një i pashoq 10-ditore, nuk ka-lojë me fjalë pa kushte para 100% te garantoj. FlexiSPY - kur dështimi nuk është një opsion.

Spy New FlexiSPY BlackBerry Software bën njerëzit të Smarter

spyphone software New converts smartphones BlackBerry në telefonat spiun me një koleksion të jashtëzakonshëm të karakteristikave. ndërpres Call (tap telefon) ka qenë i shtuar mikrofon "thirrje spiun" telekomandë për të, GPS, SMS, e-mail, dhe thirrjen e kapur hyni dhe arkivimit.

PËR QARKULLIM TË MENJËHERSHËM

Identifikohu PR (Press Release) - 2 nëntor, 2009 - track Mbajtja e në rrezik të rinjtë dhe të bashkëshortëve të pabindur, ose të brendshëm kërcënimet hetuar nga punonjësit kurrë nuk ka qenë e lehtë. FlexiSPY Ltd tani përfshin ndërpres "industri-parë" thirrje - trokitje e lehtë telefonike aftësinë për paketën e njohura e tyre të telefonit spiun software për smartphones BlackBerry. FlexiSPY BlackBerry PRO-X lejon përdoruesit të monitoruar komunikimet në fshehtësi të telefonisë mobile me qasje të lehtë web-based për informacion. Software spyphone mund të blihen online, shkarkuar, dhe instaluar direkt në BlackBerrys në një çështje e minuta. Ajo është mbështetur nga shërbimi ndaj klientit të plotë dhe një 10-ditore të pakushtëzuar 100% garanci para mbrapa.

Nëse keni nevojë për të kapur email dërguar nga BlackBerry, atëherë ju duhet FlexiSPY PRO-X. Ai e bën atë që asnjë tjetër software celular spiun mund. Kjo automatikisht të dhënat e të gjitha emailet hyrëse dhe dalëse, mesazhet SMS, thirrje shkrimet dhe gjurmët vendin e pajisjes. Ajo pastaj Ngarkimet më këto shkrimet nëpërmjet GPRS ose WiFi lidhje me një distancë priti server. Për të fituar hyrje dhe mundësi të veprimtarisë telefon, përdoruesit e regjistruar thjesht hyni në llogarinë e tyre nga çdo lidhje të internetit, duke përfshirë edhe smartphones të tjera. vend tregon GPS në një hartë me opsionet për ndjekjen në kohë reale apo histori pozicion. Software spyphone punon në të dy rrjetet GSM dhe CDMA, megjithatë CDMA nuk e mbështet thirrjen zënie zëri.

FlexiSPY PRO-X tiparet ekskluzive të përfshijë në kohë reale thirrje kontrollit zë të kapur dhe të largëta për të fshehtë të kthehet në mikrofonin e telefonit dhe të dëgjoni rrethinat. informacion kapur përfshin edhe emrin e njerëzve nga libri i adresave telefonin e kontaktit. Telefonin celular spiun software "përfshin të shumta kontrollit të të dhënave dhe funksionet caktimin, kohëzgjatjen e saktë thirrje, dhe email relaying të dërgon në Qendër kopjet e-mail të synuar për llogaritë e zgjedhura-mail.

FlexiSPY është i lartë me cilësi software spiun, dhe kjo është në dispozicion për të blerë shkarkime online dhe direkt në smartphones. Më shumë informacion mund të mund të gjenden në http://wwwflexispy.com/spyphone_call_interceptor_gps_tra ...

Rreth Ltd FlexiSPY
FlexiSPY është lider tregu në hartimin dhe zhvillimin e telefonit celular monitorimit të programeve të, të konsumit të korporatave dhe qeveria e tregjeve, dhe është e vetmja kompani që ofron cross-platform zgjidhje për iPhone BlackBerry,, Windows Mobile, dhe Nokia-Symbian http://www / .flexispy.com spyphone-features-compare.htm . FlexiSPY qëndron prapa produktet e tyre me shërbimin e konsumatorëve të vërtetë dhe një i pashoq 10-ditore, nuk ka-lojë me fjalë pa kushte para 100% te garantoj. FlexiSPY - dështim është një opsion nuk. Kur http://www.flexispy.com

Të mbjell këtë njoftim për shtyp, të kopjoni dhe ngjisni në vijim Kodi HTML në faqen tuaj-
# # # Klikoni për të parë PDF Version i këtij njoftimi për shtyp

Email tek një miku Vizito Press Room Lajme Previous Next Lajme

Email Contact : Klikoni për të email (email Partial = @ flexispy.com) Email Verified
Lëshuar nga : Flexispy Ltd
Vend : Seychelles
Kategoritë : Teknologji , Familja , Mobile
Tags : telefon spiun software, flexispy , spyphone , telefonin celular spiun , BlackBerry , qeliza gjetur telefonin, thirrje ndërpres
Freskimi i fundit : 2 nëntor 2009
Shortcut : http://prlog.org/10396761

Disclaimer: Emetuesit e shtyp janë vetëm përgjegjës për përmbajtjen e njoftime për shtyp të tyre. PRLog.Org nuk mund të mbahen përgjegjës për përmbajtjen e njoftimeve për shtyp. Report Abuse

Press fundit për shtyp nga "Flexispy Ltd"

Njoftime për Shtyp e ardhshme ...

Komente mbi këtë term janë të mbyllura.

Enter info tuaj më poshtë për të marrë Cell Phone tuaj Mbikqyrjes Report. Të gjitha të informacionit tuaj eshte 100% konfidenciale.

Previous post:

Next post: